HomeConstructii Termocasa

Termocasa Moldova.Termocasa – este casa construita printr-o tehnologie de constructie din beton armat si cofraje nedemontabile speciale realizate din polistiren de diferite densitati. Aceste cofraje ajuta la executia peretilor exteriori si dupa necesitate si a celor interiori, cit si fundatii. Datorita acestor cofraje speciale de polistiren termocasa poate sa ia diferite forme, chiar si rotunde.
Economia energiei a devenit o solutie de supravetuire pentru viitorul apropiat. Tehnologia „Thermo” va permite sa reduceti brusc pierderile de caldura si cheltuielile de energie pentru incalzirea edificiilor locative. De-asemenea economisiti in energie, timp si materia prima folosita in procesul de constructie. Aceasta tehnologie „Thermo” este o tehnologie nedaunatoare atit mediului cit si omului si se refera la categoria de non-deseuri. Polistirenul este absolut sigur şi un material ecologic. Pe scara larga se foloseste şi ca un material pentru ambalarea produselor, chiar si a produselor alimentare ca: peste, carne, oua, legume, fructe etc.
De-asemenea Termocasa pastreaza racoare in casa pe timp de vara, iar caldura pe timp de iarna, astfel va veti bucura de confort tot anul imprejur.
Principalele avantaje ale unei termocase sunt:
- Rezistenta maxima posibila;
- O durata de viata de peste 200 de ani;
- Iziolatie termica superioara;
- Izolare fonica;
- Rezistenta la cutremur;
- Necesita consum redus de energie pentru incalzire;
- Sistem rapid de constructie.

Termocase in MoldovaCe este termoblocul?

Termoblocul – este un element de cofraje pentru constructii monolit, in forma de bloc de polistiren cu lungimea de un metru, grosimea de 25 cm si inaltimea de 25 cm, avind elemente de unire intre ele. Din termoblocuri se obtine un confraj izolator unde se toarna beton. Greutatea unui singur termobloc este de - 0,750 kg.
Puteti alege tipul de termocasa potrivit necesitatilor dumneavoastra, ConstructiiCase.md va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de termocase:
- Casa pasiva – termocase des construite in tarile europene, acest tip de casa are un sistem foarte simplu si eficient de incalzire. Energia termica in acest tip de case fiind furnizata de un sistem de ventilare montat in locuinta. De-asemenea pe linga sistemul de ventilare casele pasive sunt bine izolate termic si contin timplarie termopan eficienta termic.
- Casa la gri - este o casa unde sunt foarte bine izolati atit pe interior cit si pe exterior peretii, tavanul, fundatia. De-asemenea casa contine sisteme de ventilare si canalizare.
- Case la cheie – este o constructie ce contine peretii interiori si exteriori izolati termic, acoperisul, fundatia, pardoseala, contine canale de ventilare, canale de canalizare, ferestre si usi din PVC, usi de interior, finisari exterioare si interioare. La fel contine si instalatii sanitare, instalarea electricitatii si sistemului de incalzire.
ConstructiiCase.md va aduce caldura si singurant in viata si casele dvs!

 

GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova