HomeBlogDe ce avem nevoie de o casa individuala?

De ce avem nevoie de o casa individuala?

Vrei sa ai casa ta? Insa nu stii ce sa faci sa cumperi o casa deja gata sau sa construiesti una noua, una individuala? Din acest articol veti afla ce este o casa individuala, care sunt avantajele lor, si ce trebuie sa stii despre acestea.
Notiunea de casa individuala poate avea doua intelesuri.
1. Casa individuala - proiect arhitectural individual
2. Casa individuala – proiect de design interior individual.

De ce este nevoie de un proiect architectural al casei?
Acest proiect necesita implicarea unui architect calificat ce ar efectua un proiect al viitoarei locuinte in software de specialitate precum ArchiCAD, AutoCAD etc. tinind cont de standartele internationale si nationale cu referinta la constructii si materiale de constructii care trebuiesc folosite. Aceste standarte sunt GOST, ISO etc. Un proiect individual al casei te va ajuta sa ai casa visurilor tale, sa inlaturi si sa previi costuri adaugatoare si neprevazute care pot aparea in timpul constructiei casei. Proiectul va va raspunde exact , ce si cum trebuieste construit, deoarece nu aveti garantie ca muncitorii stiu ce au de facut, iar atunci cind ai proiectul totul este notat pe hirtie.
Sfat: Aveti grija ca planificarea locuintei sa tina seama pe deplin de necesitatile intregii familii deoarece vei locui toata viata in acesta locuinta si sa contina o estimare a materialelor necesare, numarului de muncitori etc.

De ce aveti nevoie de un design interior individual al locuintei?
Un design de interior individual este potrivit pentru cei ce iubesc frumusetea, eleganta si confortul interior. Un proiect individual al designului de interior va deveni mindria ta si te va bucura mereu cind vei intra pe usa casei. Fiecare detaliu inclus in interior va prezenta gustul si personalitatea ta. Daca esti o persoana linistita, nostalgica si iubesti stabilitatea opteaza pentru un design clasic individual. Iar daca esti o persoana energetica, vesela opteaza pentru un design modern sau contemporan. Daca esti o persoana nonconformista pot crea un interior cu combinatii ale acestor stiluri.
Astfel o casa individuala este binevenita pentru cazul fiecaruia in special celor ce stiu ce doresc si vor sa-si creeze baza propriului lor confort.

Rate this item
(8 votes)
GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova