HomeProiectareDesign Design Interior

Doriti un interior nou sau o renovare a spatiului de birou, interiorului casei sau al apartamentului ?
ConstructiiCase.md vine in intimpinarea oricarui client, cu solutii pentru fiecare casa. Percepem cu usurinta nevoile clientilor si dezvoltam individual orice tip de proiect si interior luind in calcul preferintele fiecaruia dintre Dvs. Executam atit proiecte de design interior, vizualizare 3D, 2D, solutii electrice, solutii sanitare si solutii de ventilare pentru orice incapere, dar si oferim servicii de amenajari interioare dupa orice stil si proiect de design. Realizam orice tip de lucrare interioara: montare gresie si faianta, parchet, tapete, instalatii sanitare si electrice, finisari si zugraveli etc. Punem in aplicare orice proiect de design interior si il ducem la bun sfirsit. Pentru a obtine un rezultat cit mai bun alegem cu atentie materialele folosite si punem in aplicare cele mai moderne si mai performante procedee.
Mergem pe 4 pasi bine pusi la punct:
- Documentarea – analizarea cerintelor si nevoilor clientilor, documentarea clientilor referitor la stilul potrivit personalitatii lor si bugetului acestuia.
- Conceptul – vom prezenta clientilor concepte proiectate caracteristice interiorului
- Proiectarea – efectuam vizualizarea 3D si 2D, alegerea culorilor si a texturilor
- Realizarea – consultanta clientului in alegerea materialelor necesare la un pret accesibil, urmarirea desfasurarii lucrarilor, dupa dorinta clientilor si realizarea acestora.

GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova