HomeReparatii Reparatii Apartamente

Schimbarile  sint binevenite oricind,  iar  reparatia in apartament   presupune  rezolvarea unui sir mare de probleme,  in rezultatul carora  vei obtine   ceea ce ai visat. Pentru inceput  trebue sa iei decizia de  ce tip de reparatie  are nevoie apartamentul tau ,  o reparatie partiala sau una la cheie.
ConstructiiCase.md vine in intimpinare fiecarui proprietar de  apartament cu solutii de renovare si reparatii potrivite, reparatii la cheie sau reparatii partiale.  Oferim solutii pentru diverse renovari interioare de apartament,  birouri, case si spatii comerciale.  Analizam si intelegem dorintele fiecarui client, astfel incit sa fiti pe deplini multumiti de interiorul apartamentului dvs. Oferim profresionalism si calitate  indiferent de lucrarea necesara de reparatie:  montare parchet, montare gresie si faianta, aplicare glet, tencuiala, reparatii tavane, reparatii pardoseli, izolare pardosea, izolare pereti interior si exterior, zugraveli interioare si exterioare, montare tapet etc.
De-asemenea compania noastra ofera solutii in instalari sanitare si electrice, de ventilare si de canalizare, servicii de timplarie si servicii de consultant in alegerea materialelor necesare pentru efectuarea lucrarilor.

GreenPro
Copyright © 2012-2019 by ConstructiiCase.md.  Toate drepturile rezervate. Elaborare si support Web, SEO Moldova